Криптовалюта

Яким вимогам має відповідати футбольне екіпірування: особливості його вибору

Для гри в футбол і проведення тренувань потрібно екіпірувати спортсмена, щоб забезпечити вимоги правил і зручність дій для людини. Потрібні надійні, міцні предмети, при цьому вони не повинні заважати найрізноманітнішої фізичної активності. Пропонується замовити екіпіровку на https://11teamsoccer.com/, де є великий вибір виробів, що задовольняє всім вимогам.

Різновид

Екіпірування футболіста не налічує безлічі предметів, проте варто віддавати перевагу тільки перевіреним речам і використовувати їх в обов’язковому порядку.

Серед основних видів виділяють:

  1. Футболки та труси. Вони складають форму футболіста, яка буває однаковою для всіх польових гравців, тільки у воротаря за правилами повинна відрізнятися. Ці предмети визначають не тільки відмінність членів однієї команди на полі, але визначають зручність дій.
  2. Манишки, що мають вигляд майок, що надягають поверх форми або тренувальних костюмів. Використовуються для позначення резервних футболістів під час розминки, або для тренування, щоб виділити гравців, що займаються в різних групах.
  3. Бутси є важливою ігровий взуттям, повинні бути міцними, легкими, підтримувати стопу і забезпечувати якісне зчеплення з полем.
  4. Кросівки застосовуються для тренувань в залі, бігових занять типу кросу.
  5. Гетри і щитки, які захищають голеностоп від ударів, пошкоджень. Гетри є частиною форми, повинні бути однаковими з іншими членами команди.

Вибір

При підборі всіх елементів екіпіровки футболіста потрібно перш за все правильно визначити розмір. Предмети не повинні обмежувати, здавлювати, заважати рухам. При цьому вільно висять футболки, бовтаються бутси завадять футболістам в тренуванні і грі, зроблять їх роботу з м’ячем і біг скрутними.

Всі предмети, починаючи з бутс, і закінчуючи футболками, повинні давати шкірі дихати, вентилювати простір між шкірою і поверхнею предмета, щоб зменшити потовиділення. Футболки, труси і гетри не повинні вбирати багато поту, щоб до кінця гри футболіст не носив зайву вагу в 1-2 кг.

Бутси вибираються за кількістю і формою шипів, їх довжині. Даний параметр залежить від якості і стану поля, тому для кожного варіанту покриття можуть використовуватися різні бутси, щоб забезпечити надійне зчеплення.

Щитки вибираються так, щоб вони щільно охоплювали голеностоп, поміщалися під гетри, відповідали окружності ноги.

В цілому підбір футбольної екіпіровки здійснюється строго індивідуально, під габарити кожного гравця.

Вам может понравиться:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заполните поле
Заполните поле
Пожалуйста, введите корректный адрес email.
Вы должны согласиться с условиями для продолжения

Капча загружается...

Свежие статьи
Не пропустите
Меню