Общество

Чому варто звернутись до Estischool, якщо ви хочете відправити дітей на зимовий відпочинок у Краків

Організований дитячий відпочинок можливий не тільки в період літніх канікул, а й взимку. У цю пору року можна провести відпочинок цікаво, запінити його надовго, відновити сили і набратися нових вражень. Щоб скористатися такою можливістю, пропонує дізнатися більше інформації на https://www.estischool.pl/ua/winter-camp.

Особливості пропозиції

Зимовий табір ESTI в Кракові пропонує провести Січень в цікавій обстановці. Пропонуються путівки для дітей наступних вікових груп: 4-5 років, де буде до 12 осіб; 5-6 років набирають колектив до 16 осіб і 9-12 років, теж 16.

Робота організована у дві зміни, перша відпочиває 20-24 січня, друга 27-31 січня. Для вибору групи, часу відпочинку пропонується вивчити подробиці на https://www.estischool.pl/pl/winter-camp.

Серед послуг, які пропонуються в таборі, виділяють:

  1. Тихе зручний простір для розміщення дітей, обладнане за всіма вимоги для дитячих установ.
  2. Тематичні зимові активності, що включають ігри, змагання, майстер-класи та інші цікаві варіанти організації дозвілля дітей.
  3. Щоденні уроки з англійської та польської мови.
  4. Творчі заняття з наданням уроків з різних дисциплін.
  5. Цікаві екскурсії по Кракову і околицях.
  6. Розвиваючі ігри та заняття для підвищення рівня знань і умінь дітей.

Варто враховувати, що харчування та екскурсії здійснюються за додаткову плату, потрібно обговорити цей момент при покупці путівки.

Перевага

Незвичайний відпочинок в красивому місці, нові знайомства, веселе, цікаве проведення часу залишають дітям незабутні спогади. Невеликі групи дозволяють контролювати дітей з боку вихователів, не залишати їх без уваги. Одночасно така кількість є оптимальним, щоб залучати всіх дітей в процес гри, змагання або інших активностей. Ніхто не буде обійдений увагою, не залишиться скривдженим.

Творчі майстер-класи та інші види розвиваючих занять можуть виявити інтерес і здібності дітей, дати поштовх їх подальшому розвитку.

Іноземні мови викладають носії мови, тому дітям легше зануритися в атмосферу занять, вони краще засвоюють всі слова і їх вимова.

За п’ять днів перебування в таборі діти зможуть відпочити, набратися сил і вражень. Табір розташований в мальовничому місці Кракова, біля парку польських льотчиків. До центру можна доїхати за 25 хвилин на трамваї, або за 15 хвилин на таксі, особистому автомобілі.

Вам может понравиться:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заполните поле
Заполните поле
Пожалуйста, введите корректный адрес email.
Вы должны согласиться с условиями для продолжения

Капча загружается...

Свежие статьи
Не пропустите
Меню